Aanleg

Van het pad naar uw voordeur tot de aanleg van uw landgoed.

Tuinaanleg is vakwerk

De basis van een tuin moet goed zijn om er daadwerkelijk van te kunnen genieten. Als terrassen verzakken en schuttingen omwaaien is het snel gedaan met uw tuinplezier. Door de aanleg van uw tuin aan ons toe te vertrouwen profiteert u van meer dan 35 jaar kennis en ervaring. Wij zorgen voor de juiste technische aspecten binnen de tuinaanleg, die de basis vormen van een kwaliteitstuin die jarenlang zijn charme behoudt. Oog voor de structuur van de grond en de afvoer/opvang van hemelwater zijn voor ons bijvoorbeeld volkomen vanzelfsprekend, evenals het gebruik van hoogwaardige producten. Onze machines maken dat veel facetten van de tuinaanleg die voor u enorm zijn, voor ons een peulenschil zijn.

Kennis van groen

In een tijd van steeds meer steen en beton maken wij nog steeds tuinen waarin groen de hoofdrol speelt.
Wij hebben de plantenkennis in huis om van uw tuin, groot of klein, al dan niet met veel bestrating, een groene oase te maken zonder dat u er veel onderhoud aan krijgt.

Goede communicatie en oog voor detail

Als kleinschalig bedrijf hebben wij goede communicatie hoog in het vaandel staan en hebben wij oog voor detail.
Op deze manier kunnen we garanderen dat uw tuin vakkundig wordt aangelegd en helemaal aan uw wensen voldoet. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren komt uw tuin efficiënt en met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving tot stand.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe tuin?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Komt u een keer ‘bomen’?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Contactgegevens