Onderhoud

Een tuin is nooit af

Onderhoud is van groot belang

In tegenstelling tot een gebouw is een tuin nooit af. Na aanleg kan het nog alle kanten op, goede en slechte. Als er in een tuin geen zorg en tijd gestoken wordt veranderd hij langzaam in een wildernis. Dat is zonde van het door u in de tuin geïnvesteerde geld en tijd.Om te voorkomen dat uw tuin verwilderd is goed onderhoud van belang. Veel van dit werk zult u zelf waarschijnlijk willen uitvoeren. Maar voor al het werk waar u zelf tegen op ziet, planmatig moet gebeuren of vakkennis vereist zijn wij u graag van dienst.

Snoeien

Om bomen en struiken zo mooi mogelijk tot bloei te laten komen, dienen deze op juiste tijd van het jaar, op de juiste manier gesnoeid te worden. Van het snoeien van een heester tot complete bomen, onze vakmensen kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Zo nodig kunnen wij ook de vergunningen regelen, die voor het snoeien van belang zijn.

Hoge bomen? Geen probleem!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We brengen uw onderhoudswensen in vervulling, op elke gewenste manier. We kunnen uw tuin een eenmalige opknapbeurt geven. Uw tuin wordt volledig onder handen genomen. Na deze opknapbeurt ziet uw tuin er weer netjes en als nieuw uit! Wilt u liever dat uw tuin regelmatig onderhouden wordt? Dan is een onderhoudsabonnement iets voor u! Met dit voor u op maat gemaakt abonnement houden we uw tuin regelmatig bij, zodat deze er altijd netjes bij ligt.

Wij staan graag voor u klaar

Voor een aanvraag, of een gewone vraag kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Komt u een keer ‘bomen’?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Contactgegevens