Hoveniersbedrijf Alkmaar

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de omgeving Alkmaar?

Op zoek naar een gekwalificeerd hoveniersbedrijf in Alkmaar en omgeving? Wij zijn beschikbaar voor het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Met een ruime ervaring in het ontwerpen van unieke tuinen kunnen wij iedere wens omzetten naar een prachtige tuin.

Een uniek tuinontwerp

Wij ontwerpen op basis van uw wensen een unieke tuin en verwerken alle gewenste elementen in het ontwerp. Op basis van uw gewenste kleurencombinaties van planten en bloemen, en de toevoeging van onderdelen zoals tuinbestrating, ontwerpen wij de tuin vanaf de basis. Wilt u bijvoorbeeld graag een vijver in uw (bedrijfs)tuin? Of bent u op zoek naar een sfeervolle plek in uw tuin om heerlijk te relaxen? Dan staan wij als hoveniersbedrijf in Alkmaar altijd voor u klaar.

Wij zetten het ontwerp om naar realiteit
Met slechts een ontwerp bent u er nog niet, u wilt uw tuin ook werkelijkheid zien worden. Wij bieden als hoveniersbedrijf naast unieke ontwerpen ook de volledige uitvoer van het ontwerp. Van grondwerkzaamheden tot de beplanting van uw volledige tuin; bij ons bent u voor alle werkzaamheden aan het juiste adres. Ons team van ervaren hoveniers, afkomstig uit regio Alkmaar, maakt zich bij iedere tuin weer sterk om het beste resultaat te leveren.

Van aanleg tot onderhoud
Wij doen er alles aan om een perfecte (bedrijfs)tuin aan te leggen. Onze vakmensen verzorgen de aanleg van uw tuin tot in de puntjes. Daarnaast is het nodig om uw tuin regelmatig te onderhouden om zeker te zijn dat uw tuin er altijd zo goed blijft uitzien als het moment dat wij uw tuin afleveren. Als hoveniersbedrijf weten wij exact wat nodig is om uw tuin er gedurende het jaar goed uit te laten zien.

Wij zijn de juiste keus als hoveniersbedrijf in Alkmaar

Voor klanten in en rondom Alkmaar zijn wij de juiste keuze voor alle werkzaamheden in uw (bedrijfs)tuin. Als hoveniersbedrijf die al jarenlang tuinen ontwerpt en aanlegt bieden wij u enkele voordelen;

  • Een uniek ontwerp van uw nieuwe tuin
  • U ontvangt vooraf een duidelijke offerte
  • Onze producten gaan jarenlang mee
  • Wij zijn uw ideale partner voor het onderhoud

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle grote en kleine tuinklussen of voor alleen het begeleiden bij het aanleggen van uw tuin.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de omgeving Alkmaar ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Komt u een keer ‘bomen’?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Contactgegevens